Een actief dagje uit met vrienden | Moon Trees Challenge

Rennen, klimmen en slim samenwerken

Moon Trees op je eigen manier spelen

Moon Trees speel je helemaal op je eigen niveau. Passend bij jouw conditie en bij jouw leeftijd. De Moon Trees uitdaging is namelijk een echte teamuitdaging. Dit avontuurlijke teamspel vraagt van jullie dat jullie slim samenwerken. Door in een team slim samen te werken zetten jullie de beste prestatie neer. En kan iedere deelnemer het spel op zijn eigen manier spelen.

Bewegen in de bossen

Tegenwoordig komen mensen veel te weinig buiten. We bewegen te weinig en brengen te veel tijd achter schermen door. Tijd voor actie dus! Daarom hebben we bij de ontwikkeling van Moon Trees goed gekeken naar de gamewereld.

De laatste technologie uit de gamewereld hebben we vertaald naar een nieuwe omgeving; de bossen. Daar speel je Moon Trees en ben je zelf onderdeel van een avontuurlijke game.

Wanneer speel je Moon Trees?

Wanneer niet! Moon Trees is het perfecte uitje als je gaat voor een actief dagje uit. Bijvoorbeeld voor een avontuurlijk kinderfeestje. Of voor een actief uitje met heel de familie of tijdens een weekendje weg. Of wat dacht je van een gaaf vader en zoon uitje? Het is ook een fijne actieve start van een vrijgezellenfeest. En wanneer je met je collega’s Moon Trees speelt leer je elkaar op een heel nieuwe manier kennen. Kortom, er zijn gelegenheden genoeg te bedenken om Moon Trees te komen spelen.